kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

NEKTAR OK FEST
15-17.07.2022.
TJENTIŠTE

El. pošta

Festivali

nektarokfest2022

I ovoga leta najbolja zabava i avantura, očekuje vas na osmom po redu „Nektar OK Festu". Neka jul mesec i ove godine bude rezervisan za nezaboravan provod na Tjentištu u Nacionalnom parku Sutjeska 15/16/17 jula.

Odlična muzika i zabava, najbolji izvođači, avantura, druženje, kampovanje, rafting, planinarenje te upoznavanje sa magičnom prirodom i ponudom NP Sutjeska samo su deo onoga što vas i ove godine očekuje na Tjentištu.

Kupovinom paketa „OK kamp" kupac stiče pravo na trodnevni ulaz na Nektar OK Fest (od 15. do 17. jula) te boravak u festivalskom kampu (od 14. do 18. jula).
Kupac pri kupovini onlajn ili na fizičkim prodajnim mjestima dobija vaučer koji na recepciji OK kampa na Tjentištu menja za festivalsku narukvicu.
Festivalska narukvica služi kao ulaznica i omogućava pristup svim sadržajima i programima unutar festivalske zone na Tjentištu tokom trajanja Nektar OK Festa 2022 kao i pristup festivalskom kampu.

#budiOK dođi na Nektar OK Fest

GDE?

TJENTIŠTE

KADA?

PETAK - NEDELJA
15-17.07.2022. u 12h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

OK KAMP PAKET  - 1.990 2.590 dinara
MAIN STAGE - TRODNEVNA ULAZNICA - 1.590 dinara
MAIN STAGE - DNEVNA ULAZNICA (DAN PO IZBORU KUPCA) - 690 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.