kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1 button-signup-1

ROCK FESTIVAL PRIČA
06-07.09.2019.
STADION FK REMONT

El. pošta

Festivali

 festivalprica2019

 PRiČa nikad nije ista! Ove godine smo spremili dva vikenda rock’n’roll-a, više od 20 bendova, dve bine, dve lokacije i nekoliko iznenađenja.

Prvi deo Festivala je PRiČa u Lice, koji će se održati u ulici Braće Glišić, ispred Srpskog paba, na manjoj bini, koja će se nalaziti na samoj ulici, a bekstejdž se biti u samom lokalu, kao što je bilo 2012. kada je PRiČa nastala. Po prvi put imaćemo i stajanje i VIP sedeća mesta i, ograničen broj ulaznica za taj događaj, a cena će biti simboličnih 250 RSD po danu.
Glavni događaji su 6. i 7. septembra na Stadionu FK Remont, gde će nastupiti 10 bendova: Parni valjak, Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Nikola Vranjković, Odgovor, Johnny Ranković & The Churlians feat Žika Jelić (YU grupa), ČBS, Trigger, Sunshine i pobednik Crossover-a sa Priče u Lice. Za taj događaj komplet karta u pretprodaji iznosiće 1300 RSD, a jednodnevna 700 RSD, takođe u pretprodaji. Na dan koncerata cena ulaznice će iznositi 1000 RSD.
Karte prodaju po festivalskom danu, a ne pojedinačno po koncertu.
Svi koncertni dani počinju u 20:19 h, a završavaju se najkasnije do 03:00 h narednog dana.
Pored velikih koncerata i ovaj put smo pripremili veliki broj pratećih aktivnosti, koji će se održavati na različitim lokacijama, a obuhvataju promocije knjiga, izložbe fotografija, baletski koncert, maskenbal za decu, muzičke i edukativne radionice i slično.

Prateći program je besplatan za sve.

GDE?

STADION FK "REMONT"
ČAČAK

KADA?

PETAK - SUBOTA
06-07.09.2019. od 20:19č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

DVODNEVNA ULAZNICA - 1300 dinara
PETAK 06.09. - 700 dinara 
SUBOTA 07.09. - 700 dinara 

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.