kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

FESTIVAL NOVI SAD TANGO GRAD
25.08.2018.
NOVI SAD - SINAGOGA

El. pošta

Festivali

Beltangoquinteto-baner2018.jpg

Argentinski tango na vojvođanski način

U subotu 25. avgusta u Sinagogi je koncert "Tamburica tango" na kojem će zajedno nastupiti tango orkestar "Beltango kvintet" iz Beograda predvođen profesorom Aleksandrom Nikolićem, jedinim koncertnim bandoneonistom u Srbiji i Veliki tamburaški orkestar Radio-televizije Vojvodine kojim rukovodi koncertmajstor Dubravko Isakov.

Specijalni gost na koncertu biće Ljubinko Lazić, solo kontrabasista Beogradske filharmonije, inače muzičar koji je svojevremeno dobio zvanje prvog diplomiranog umetnika na tamburi u Srbiji. Biće to jedinstvena prilika da ljubitelji tamburaške i tradicionalne tango muzike zajedno uživaju u najpoznatijim delima čuvenih tango kompozitora, uz nesvakidašnji spoj argentinske i vojvođanske muzičke tradicije, u izvođenju muzičara svetske klase.

Kako je tango muzika neodvojiva od plesa, na koncertu će nastupiti Ana Nauparac Despotović i Dejan Lukić koji predstavljaju novi talas igrača argentinskog tanga u Evropi, a ujedno i pionire u širenju kulture tango plesa u Vojvodini, prvenstveno u Novom Sadu.

Koncert "Tamburica tango" počinje u 19 časova.

GDE?

NOVI SAD
SINAGOGA

KADA?

SUBOTA 25.08.2018. u 19č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

Ulaznica - 800 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Napomena: Ovaj događaj ima numerisana sedišta, što znači da vi kao kupac treba na mapi da izaberete sedišta za koje želite da kupite ulaznice. Da bi se mapa prikazala potrebno je da vaš browser bude podešen tako da dozvoli našem portalu prikaz mape (Flash tehnologija). Naš savet je da koristite Google Chrome browser a uputstvo za podešavanje za prikaz mape možete naći ovde.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.