kartice-male-bez-amex-2017

TO BE PUNK FESTIVAL 2018
01-02.06.2018.
NOVI SAD - SKC FABRIKA

El. pošta

Festivali

to be punk 2018 baner

Jedanaesti To Be Punk. Festival održaće se, prema uobičajenom rasporedu, prvog vikenda juna. Ponovo će u dva dana (1. i 2. juna 2018) nastupiti 16 bendova koji do sada nisu svirali na festivalu. Većina imena poznata su publici, ali ima i nekoliko debitanata. Engleski anarho sastav Crisis nakon duge pauze vratio se na scenu i održao niz sjajnih koncerata. Jedno su od najekskluzivinijih imena ovogodišnjeg Rebellion festivala u Blackpoolu. Lokalni Lost Propelleros nedavno je održao povratnički gig u rasprodatoj CK13. Grčki sastav Vodka Juniors nakon peha i otkazivanja dela turneje konačno ponovo stiže u Novi Sad. Na festivau će nastupiti i neumorni SIX PACK potom PSI iz Beograda, kraljevački The Truth, dva nova hardcore imena Reflection iz Gornjeg Milanovca i Mind Prison iz Kragujevca. Tu je i odlični zagrebački CC, potom bugarski KING OF SORROW, Honesty iz Pariza i dva veoma aktivna mađarska sastava Crippled Fox i Contra.

GDE?

NOVI SAD
SKCNS FABRIKA

KADA?

PETAK - SUBOTA 01-02.06.2018. 

VRSTE I CENE ULAZNICA?

1. DAN (01.06.) - 600 dinara

2. DAN (02.06.) - 400 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se ne nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.