kartice-male-2017

ŠABAČKI LETNJI FESTIVAL 2017
28 - 30.07.2017.
ŠABAC - ŠABAČKA TVRĐAVA

El. pošta

Festivali

05-sabac_baner.png

Šabački letnji festival je muzička manifestacija koja se tradicionalno održava na Šabačkoj tvrđavi svakog leta još od 2003. godine i okuplja brojne poznate pop, rock, punk bendove i DJ-eve iz Srbije i regiona. Do sada je ugostio više od 150 izvođača, uz posebno zalaganje za afirmaciju mladih. Ove godine Šabački letnji festival se održava od 28. do 30. jula u organizaciji beogradskog Miksera. Muzički program ovogodišnjeg ŠLF-a odvijaće se na dve bine: MAIN STAGE i DJ STAGE. Pored muzičkog dela biće predstavljeni i prateći sadržaji: Art zona, Chill zona i Food corner. I ove godine muzički program je bogat kako domaćim tako i regionalnim imenima a prva imena koja će nastupiti na ŠLF-u su Goblini, Babe, Darko Rundek, Psihomodo pop, Urban & 4, Kal, Bjesovi, E-play...

28. jul (KAL, MOSTAR SEVDAH REUNION, DARKO RUNDEK)
29. jul
(E-PLAY, BJESOVI, PSIHOMODO POP, GOBLINI)
30. jul
(STEREO BANANA, BABE, URBAN & 4)

AKCIJA 3+1 - Uz tri kupljene ulaznice, jedna se dobija gratis. Ova akcija je moguća samo na prodajnim mestima GIGS TIX-a!

GDE?

BEOGRAD
ŠABAČKA TVRĐAVA

KADA?

PETAK - NEDELJA  28 - 30.07.2017.

VRSTE I CENE ULAZNICA?

FESTIVALSKA ULAZNICA - 1100 RSD
JEDNODNEVNA ULAZNICA - 450 RSD

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.