kartice-male-2017

NO SLEEP FESTIVAL
05.07.2017.
PETROVARADINSKA TVRĐAVA

El. pošta

Festivali

nsns-gigstix.png

What if you could
go to a different club
every night…
And be at your favorite festival
in the same time?

Thursday, 6 July - Sub Club Glasgow
Friday, 7 July - Fuse Brussels
Saturday, 8 July - Avant Garde
Sunday, 9 July - CONCRETE Paris

Ovogodišnji EXIT trajaće pet dana i noći, a njegov nulti dan postao je pravi festival za sebe! Nakon što je na Petrovaradinsku tvrđavu dovodila priznate svetske klubove i organizovala žurke u Londonu, Barseloni, Briselu i drugim metropolama, kultna bina EXIT festivala, No Sleep Novi Sad, ove će godine izaći kroz tunel i preliti se i na kolosalnu mts Dance Arenu, gde će u sredu, 5. jula podići veliku zastavu prvog No Sleep Festivala na Exitu! A u tome će joj pomoći najveća tehno ikona svih vremena, Jeff Mills, berlinski tehno boss Ellen Allien, te još dve britanske tehno prvakinje, Paula Temple i Rebekah! Sa njima na Areni tu su još i francuski tehno mag UVB u b2b setu sa No Sleep rezidentom Lagom, te dve regionalne heroine, Marta i Sugar Lobby, a završni set je poveren tandemu Dejan Milićević i Marko Milosavljević!

INFO:

- Jednodnevne ulaznice za No Sleep Festival na Exitu prodaju se na svim blagajnama Gigstixa po prvoj ceni od samo 990 dinara, što je čak 50% uštede u odnosu na finalnu cenu!

- Ulaz na No Sleep Festival, u sredu 5. jula, slobodan je uz svaku EXIT ulaznicu (5-dnevnu, 4-dnevnu ili bilo koju 1-dnevnu).

- Ako nemaš nijednu od EXIT ulaznica i planiraš da ideš samo na No Sleep Festival u sredu, za tebe smo spremili ulaznicu po POKLON ceni od 990 dinara.

- Takođe, i svima koji te noći budu na koncertu Kilersa na glavnoj bini, posle završetka koncerta biće slobodan prolaz na mts Dance Arenu i No Sleep Novi Sad stejdž koji će raditi kao i uvek, od 22 uveče do 8 ujutro.

- I na Kilerse i na No Sleep Festival ulaziće se na isti dobro poznati glavni ulaz Exita (Lovoturs, br. 1 na svakoj mapi), ali će se na samom vrhu publika razdvojiti na one koji imaju ulaznicu za koncert Kilersa i idu da ih gledaju pravo na Main Stage, dok će svi ostali moći već od 22h da uđu posebnim putem direktno na Arenu i #NSNS.

- Free entry at No Sleep Festival with every EXIT ticket (5-day, 4-day or any 1-day). Those without any EXIT ticket, can buy No Sleep Festival ticket FOR THE PRICE 990 RSD.


Info & tickets: http://exitfest.org/en/news/nojs/10400
Info i ulaznice: http://exitfest.org/sr/news/nojs/10308


#NSNS

GDE?

NOVI SAD
PETROVARADINSKA TVRĐAVA

KADA?

SREDA
05.07.2017. u 22h

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PARTER - 990 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj dođaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.