kartice-male-2017

TO BE PUNK FESTIVAL
01.- 03.06.2017.
NOVI SAD - SKC FABRIKA

El. pošta

Festivali

 baner_TBP.jpg

TO BE PUNK. FESTIVAL # 10

Deseti To Be Punk. Festival trajaće tri dana i održaće se u SKCNS Fabrika od 01. do 03. juna 2017. godine.
Najveće ime festivala svakako je kultni sastav GBH iz Birmingema koji se smatra predvodnikom druge generacije punka nazvane UK82. GBH neprekidno svira u gotovo neizmenjenom sastavu od svog početka i smatra se jednim od najuticajnijih svetskih punk imena. Pre pet godina ovaj bend svirao je na Exitu kada je publika bila oduševljena. Njihov nastup na To Be Punk festivalu održaće se u mnogo prisnijem prostoru, samim tim očekuje se i neuporedivo bolja atmosfera.

Još jedno veliko englesko ime takođe će nastupiti na ovogodišnjem To be Punk-u. Reč je o sjajnom Newtown Neurotics koji godišnje odsvira mali broj koncerata te će njihov nastup u Novom Sadu biti jedinstvena prilika za brojne poklonike punk rock zvuka da vide ovaj sastav koji nikada ranije nije dolazio u ove krajeve.

Jedan od bendova koji u Novom Sadu među mlađom publikom ima status kultnog je i grčki melodični punk-rock sastav Despite Everything koji će takođe prvog vikenda juna meseca nastupiti u Fabrici.

Na desetom To Be Punk festivalu nastupiće i Exploding Head Syndrome, odličan novi norveški punk rock sastav, potom zagrebački hardcore punk bend Ponor koji u Novom Sadu ima brojnu publiku, beogradski garažni punk rock bend S.U.S, italijanski Line Out, bugarski Expectations, nemački .Gram., Sick Crap iz Pule, kragujevački Dihumanity, lokalni SNB...

Trodnevna ulaznica po ceni od 1.200 dinara naći će se u prodaji od četvrtka 06. aprila na prodajnim mestima Gigstix-a. Ta cena važiće do 20. aprila nakon čega će ulaznica za sva tri dana koštati 1.500 dinara. U ponedeljak 8. maja u prodaji će se naći jednodnevne ulaznice. Više imena i informacija uskoro.

GDE?

NOVI SAD
SKCNS FABRIKA

KADA?

ČETVRTAK - SUBOTA 01. - 03.06.2017. 

VRSTE I CENE ULAZNICA?

TRODNEVNA ULAZNICA (PROMO) = 1200 dinara RASPRODATO!
TRODNEVNA ULAZNICA - 1500 dinara

JEDNODNEVNA - ČETVRTAK 01.06 - 800 dinara
JEDNODNEVNA - PETAK 02.06 - 600 dinara
JEDNODNEVNA - SUBOTA 03.06 - 400 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj dođaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.