kartice-male-2017

BALKAN TUBE FEST 2017
24. i 25.06.2017.
BEOGRAD - SAVA CENTAR

El. pošta

Festivali

balkant_baner.jpg

Na ovogodišnjem festivalu, čeka nas mnogo zanimljivih sadržaja. Biće tu zabave i napolju i unutra, za velike i male. Obećavamo vam lud provod! Prošle godine imali smo ukupno 48 sati programa na dve scene, velikoj i maloj. Ove godine, uvodimo i treću scenu, koja će biti u holu Sava Centra. Obećavamo organizovano slikanje sa omiljenim jutuberima, kao i odličan muzički program. Sve vreme festivala, muziku će vam puštati ekipa sa Play radija, a gostovaće najpopularniji tuberi sa izborom svojih pesama.

Igraće se onine igrice, vežbaće se trbušni ples, ali biće i uživo igranja igrica ispred samog Sava Centra.

Ovog juna, u Sava Centru ćete moći da vidite Mudju, Ćaleta, Mariju Žeželj, Miloša HD, SupremNexusa, Suareza, PCAXE, Srpske tutorijale, Kovalsku, Kojota, Adnana Bro, Zvognja, Leu Stanković, Nekog Jutubera, Amira Hadzića i sve one za koje je glasalo više od 250.000 ljudi!

Ovim putem vas pozivamo da se i ove godine družite sa nama na najvećem jutjub festivalu na Balkanu i mestom koji okuplja najveći broj ljudi sa prostora bivše Jugoslavije! Rezervišite vaše karte na vreme jer su u ograničenim količinama.

Novi tip ulaznica, Balkan Tube Space, pored svega što ima kao i regularna karta, ima pristup u posebne prostorije, u bašti, gde će zajedno sa jutjuberima moći da provodi vreme između programa, postavi koje pitanje više i slično, ali takođe, BTS je mesto za odmor gde imate i obezbeđeno piće, ali i dodatan panel predavanja vezan za sam jutjub. Cena za Balkan Tube Space kartu je 3000 dinara.

GDE?

BEOGRAD
SAVA CENTAR

KADA?

SUBOTA I NEDELJA 24. i 25.06.2017.  10-22č

VRSTE I CENE ULAZNICA?

DAN 1 ULAZNICA - 600 dinara
DAN 2 ULAZNICA - 600 dinara
DAN 1 BALKAN TUBE SPACE ULAZNICA - 3000 dinara
DAN 2 BALKAN TUBE SPACE ULAZNICA - 3000 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj više se ne nalaze u internet prodaji.

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.