kartice-male-2017

OK FEST 2017
30.06. - 02.07.2017.
TJENTIŠTE - NP SUTJESKA

El. pošta

Festivali

ok_fest_banner.png

OK Fest 2017

I ovoga leta najbolja zabava i avantura u neponovljivom i jedinstvenom ambijentu, očekuje vas na četvrtom po redu „Nektar OK Festu“. Početak jula i ove godine rezervišite za nezaboravan provod na Tjentištu u Nacionalnom parku Sutjeska 30. juna/01 – 02. jula.

Odlična muzika i zabava, najbolji izvođači, avantura, druženje, kampovanje, rafting, planinarenje te upoznavanje sa najatraktivnijim delovima i ponudom NP Sutjeska samo su deo onoga što vas i ove godine očekuje na Tjentištu.

A sa vama su i najpoznatija imena regionalne muzičke scene: Del Arno Band; Josipa Lisac; Disciplin A Kitschme; TBF; Psihomodo Pop; Van Gogh; Let 3; Urban&4; Dubioza Kolektiv; Straight Jackin; Justin's Johnson; Kanda, Kodža i Nebojša; E-PLAY; Zoster; Deca loših muzičara – DLM

#budiOK dođi na OK Fest

GDE?

TJENTIŠTE
NACIONALNI PARK "SUTJESKA"
BOSNA I HERCEGOVINA

KADA?

PETAK - NEDELJA
30.06 - 02.07.2017.

VRSTE I CENE ULAZNICA?

PAKET = 1790 dinara (U cenu ulaznice uračunat je i kamp)

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj dođaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.