kartice-manje

BLENDER FESTIVAL 2017
FEBRUAR 2017.
BEOGRAD

El. pošta

Festivali

blender_banner.png

Blender je novi koncept i brend ekipe koja stoji iza niza najuspešnijih žurki kojima ste prisustvovali proteklih godina.

Naš cilj nije da ponudimo još jedan festivalal u nizu već želimo da domaćoj publici na jedinstven način predstavimo nešto sasvim novo kod nas u šta ćete se i sami uveriti.

Svečano otvaranje Blendera zakazali smo za 15. februar kada prvi put u Beograd dovodimo sastav Apollonia / Shonky + Dan Ghenacia + Dyed Soundorom / koji je trenutno jedno od vodećih imena globalne elektronske muzičke scene.

Dan Ghenacia, Dyed Soundorom i Shonky su braća po vajbu odgovorni za muzički fenomen Apollonia koji je pokrenut 2012. godine. Voljeni zbog inovativnosti koju su doneli u house i tech-house, oni postaju jedno kada se nadju u studiju ili za DJ pultom. Apollonia je projekat koji je prikupljao kreativnu sinergiju i veliku posvećenost i povezanost u radu što čini da oni deluju kao jedan umetnik, a kako su sve više nastupali b2b2b, tranzicija je bila skoro neprimetna. Nakon debi albuma ‘Tour À Tour’ iz 2014. godine koji je postavio na sam vrh francuske tech-house scene i brojih izdanja, Apollonia svakako su imena zaslužna za oblikovanje ovog zvuka sa više primesa pravog housa, sa svim tim gruvom, perkusijama i isečcima vokala. Uticali su na mnoge, kako ljubitelje elektronske muzike tako i svoje mladje kolege, koji su zahvaljujući njima zavoleli house i tech-house, novim generacijama otkrili su čari čikaškog house zvuka i time uticali na popularnost te muzike, posebno u Francuskoj. Njihovi setovi ne traju kraće od 5 sati i od 2012. pa do danas, kada se Apollonia nalazi u samom vrhu svetske DJ scene, jedni su od ređih koji iza sebe u kontinuitetu ostavljaju veoma zapažene mixeve i nastupe, neki od njih su Mixmag, Lab, BPM, Richie Hawtin-ov ENTER, Circoloco, DC 10, Panorama Bar Berlin, Fabric London setovi.

http://www.facebook.com/ApolloniaMusic

https://soundcloud.com/apolloniamusic

https://www.youtube.com/watch?v=9JQI5rUqZUw

https://www.youtube.com/watch?v=ltVADtnqDJg

Takođe krajem februara pripremili smo i trodnevni Blender Festival za koji smo već bukirali jako interesanta imena koja domaća publika veoma voli i već duže vreme iščekuje.

Let's mix it!

GDE?

BEOGRAD
15.02.2017. - MAGACIN DEPO

23 - 25.02.2017. - TBC

KADA?

SREDA 15.02.2017.

ČETVRTAK - SUBOTA 23 - 25.02.2017.

VRSTE I CENE ULAZNICA?

KOMPLET ULAZNICA - 1990 dinara
KOMPLET VIP ULAZNICA - 2990 dinara

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

Kako se koristi prodajni portal? | Uslovi prodaje i korišćenja

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mrežiKliknite na odgovarajući link za spisak prodajnih mesta u: 

AKO ULAZNICE ŽELIM DA PORUČIM DA MI STIGNU NA KUĆNU ADRESU?

Ulaznice možemo da vam pošaljemo kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 260 din. Za više informacija pošaljite nam mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

AKO ULAZNICE ŽELIM DA KUPIM KAO PRAVNO LICE (FIRMA)?

 Ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite nam mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili nas pozovite telefonom na broj 021/472-4816.