kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

Gigstix.com - korišćenje internet prodajnog portala

El. pošta

Svrha ovog dokumenta je da ti pomogne u korišćenju internet prodajnog portala Gigstix.com i da ti omogući da na lak i jedostavan način poručiš i kupiš ulaznice.

VAŽNA NAPOMENA: Gigstix.com prodajni portal je kompatibilan i optimizovan za rad sa novim verzijama Google Chrome i Mozilla Firefox pretraživača. Ukoliko iskusite bilo kakve probleme prilikom korišćenja portala, molimo vas da uradite update pretraživača ili (u slučaju da koristite Microsoft Internet Explorer, Opera i sl.) da pređete na jedan od prethodno pomenutih pretraživača.

Prvi korak je registracija na prodajni portal Gigstix.com. Da bi započeo proces registracije klikni na ovaj link.

Popuni svoje lične podatke (neophodni podaci su označeni zvezdicom *; molimo te da uneseš sve podatke, isti neće biti zloupotrebljeni u skladu sa našom poslovnom politikom vezanom za čuvanje ličnih podataka a mogu biti od koristi i tebi i nama u slučaju eventualnih problema oko poručivanja i uplate) i klikni na dugme "registruj se".

Dobićeš potvrdni mejl sa linkom na koji je potrebno da klikneš kako bi okončao proces registracije na portalu Gigstix.com.

Sledeći korak je unošenje korisničkog imena i lozinke u sekciji "prijavi se" koja se nalazi na desnoj strani ekrana i da klikneš na dugme "Prijavi se":

uputstvo prijavise

Izaberi događaj za koji želiš da poručiš i kupiš ulaznicu. Događaj možeš izabrati tako što ćeš kliknuti na naziv događaja u meniju na levoj strani ekrana ili kliknuti na dugme "više informacija" ispod teksta koji najavljuje odgovarajući događaj.

prodajniportal1

Proces poručivanja ulaznica započinješ klikom na dugme sa tekstom "Kliknite na ovo dugme za kupovinu ulaznica" ili sličnim tekstom, u zavisnosti od događaja za koji kupuješ ulaznice:

kako_2

Otvoriće se dijalog za naručivanje u kojem je potrebno izabrati vrstu ulaznice (ukoliko ih ima više), broj ulaznica koje naručuješ kao i način plaćanja. U donjem delu dijaloga prikazane su ukupna vrednost ulaznica, troškovi obrade kao i ukupan iznos koji je potrebno platiti.

prodajniportal3

Ukoliko si kao način plaćanja izabrao "Internet plaćanje platnom karticom", klikom na dugme "Kupi ulaznice" bićeš preusmeren na portal autorizovane firme za internet naplatu. Potrebno je da potvrdiš porudžbinu i uneseš tražene podatke o kartici, nakon čega ćeš dobiti 2 mejla, jedan sa potvrdom o plaćanju od strane autorizovane firme a drugi od našeg portala u kojem će biti jedna ili više e-ulaznica ili e-vaučera. Ukoliko iz bilo kog razloga ne završiš do kraja proceduru na portalu autorizovane firme za internet naplatu, tvoja kupovina neće biti validna.

Ukoliko si kao način plaćanja izabrao "Plaćanje na osnovu uplatnice", klikom na dugme "Kupi ulaznice" završićeš proces rezervacije ulaznica a mejlom ćeš dobiti potvrdu rezervacije, informacije kako da izvršiš uplatu kao i primer popunjene uplatnice na osnovu koje moraš uplatiti potreban iznos u pošti, banci ili putem e-bankinga. Molimo te da pažljivo popuniš uplatnicu, kako ne bi došlo do problema prilikom obrade uplate. Imaj na umu da je svaka porudžbina jedinstvena i da ima jedinstven poziv na broj. Nakon što tvoja uplata bude evidentirana, dobićeš još jedan mejl od našeg portala u kojem će biti jedna ili više e-ulaznica ili e-vaučera. Sve rezervacije su vremenski ograničene i ako uplatu ne izvršiš na vreme, može se desiti da tvoja rezervacija bude poništena.

Pre kupovine nephodno je da prihvatiš izjavu o prikupljanju i zaštiti ličnih podataka kao i opšte uslove prodaje i korišćenja.

Ukoliko poručiš manje od maksimalnog broja ulaznica koje je moguće kupiti za događaj, možeš se u svakom trenutku vratiti na prodajni portal i naručiti preostali broj ulaznica. Ukoliko se odlučiš za ovu opciju, molimo te da ne spajaš uplate već da svaku uplatnicu odvojeno uplatiš.

U svakom trenutku možeš pogledati status svojih porudžbina i pristupiti uplatnicama ili e-ulaznicama / e-vaučerima u okviru sekcije "Vaše porudžbine".

prodajniportal3

Za sva pitanja vezana direktno za proces poručivanja i kupovine možeš nam poslati mejl na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli