kartice-male-bez-amex-2017

button-signin-1button-signup-1

EXIT FESTIVAL 2022
7 - 10.7.2022.
NOVI SAD

El. pošta

Festivali

exit2022ta

Na jednom od najjačih izdanja EXIT festivala, koje će biti održano od 7. do 10. jula 2022. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, predstaviće se vodeće svetske, regionalne i domaće zvezde.

Apsolutni hedlajneri Glavne bine su Calvin Harris i Nick Cave & The Bad Seeds, a prate ih Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, Jax Jones, Joel Corry, Alok, ATB, Afrojack, ZHU, ACRAZE i mnogi drugi.

Za elektronski zvuk zaduženi su, između ostalih, Boris Brejcha, Honey Dijon, Maceo Plex, Reinier Zonneveld live, Monolink, Denis Sulta, Mathame, Sama' Abdulhadi B2B ANNA, DJ Tennis, Dax J, Adana Twins, Indira Paganotto, Stephan Jolk. mts Dance Arenu i ceo festival zatvaraju ARTBAT.

Distorzije pojačavaju Sepultura, Napalm Death, Marky Ramone, Molchat Doma, She Past Away, Brkovi, Paraf, Blind Channel, The Exploited, Artan Lili, Joker Out, Orthodox Celts, a među domaćim i regionalnim izvođačima su i Marčelo, Bojana Vunturišević, Iva Lorens, Pocket Palma, Amajlija i mnogi, mnogi drugi.
Hip hop i trap strana Exita predstaviće preko 60 MC-jeva internacionalne i regionalne scene koje predvodi Senidah, kao i ekskluzivni „Back To The Future" showcase, u kojem će mikrofone ukrstiti predstavnici stare škole hip hopa i nove trap snage – Ajs Nigrutin & Timbe vs Crni Cerak & Lacku, Frenkie, Kontra, Indigo vs Muha, Stole vs
30zona!

Objavljeni su programi i omiljenih, manjih Exitovih bina: Explosive, Gang Beats, X Bass Pit, Pachamama, Wenti Wadada Positive Vibrations Reggae, Gaia Trance Xperiment, AS FM Powered By Guarana, Urban Bug, Aqua Viva Latino.

Celokupan program dostupan je na https://www.exitfest.org/program.

* Ulaznice su validne samo za državljane Republike Srbije što će biti neophodno dokazati pokazivanjem ličnog dokumenta prilikom zamene ulaznice za narukvicu. Ulaznica mora biti odštampana, e-ulaznice koji nisu odštampane nisu validne.

GDE?

NOVI SAD, PETROVARADINSKA TVRĐAVA

KADA?

ČETVRTAK - NEDELJA
7 - 10.7.2022.

VRSTE I CENE ULAZNICA?

ČETVRTAK 7.7 - 2.290 2.590 2.990 RSD
ČETVRTAK 7.7. | VIP GOLD - 12.000 RSD

PETAK 8.7. - 2.590 2.990 3.390 3690 3.990 RSD
PETAK 8.7. | FAN PIT- 3.990 4.390 RSD
PETAK 8.7. | VIP GOLD - 12.000 15.000 18.000 RSD

SUBOTA 9.7 - 2.290 2.990 3.390 3.690 3.990 4.490 RSD
SUBOTA 9.7. | VIP GOLD - 12.000 15.000 18.000 RSD

NEDELJA 10.7 - 2.290 2.590 2.990 RSD
NEDELJA 10.7. | VIP GOLD - 12.000 RSD

FESTIVALSKA ULAZNICA 4 DANA - 6490 6.990 7.490 7.990 RSD

FESTIVALSKA ULAZNICA 4 DANA 4+1 AKCIJA - 27.960 RSD RASPRODATO!

VIP GOLD FESTIVALSKA ULAZNICA - 36.000 41.000 RSD

EXIT INFINITE EXPERIENCE powered by VISA - 300.000 RSD
*Ulaznica važi za dve osobe 

KAMP ULAZNICA - 3.000 RSD

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

Uslovi prodaje i korišćenja

FESTIVAL SRPSKOG PODZEMLJA 5

12. I 13. april, Novosadski sajam, hala 6

https://www.facebook.com/FestivalSrpskogPodzemlja.official/

https://festivalsrpskogpodzemlja.weebly.com/

 

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo prva četiri benda, od ukupno 16 bendova koji će nastupiti na ovogodišnjem festivalu i bez prekida se smenjivati na dve festivalske bine.

 

Dobrodošlicu na FSP5 želimo:

 

TRI KAPLJICE, novosadski ženski punk rock sastav koji je postao sinonim za odličan koncertni performans prepun energije, dinamike i direktnog stava.

https://www.facebook.com/3kapljice/

 

 

BRIGAND, predstavnici penčevačkog podzemlja po prvi put će se predstaviti publici FSPa i sa svima podeliti svoj upečatljivi alternativni zvuk prožet mnoštvom uticaja od sludge-dooma do noise i pa i metala.

https://www.facebook.com/Brigandband/

 

 

OTVORENI PRELOM, senćanski anarho core-punkeri će po prvi put zatresti temelje FSPa i preneti svoje beskompromisne stavove.

https://www.facebook.com/punkcina/

 

 

RIVERROTH, najaktivniji podmladak novosadske thrash-black metal scene takođe prvi put nastupaju na FSPu i sa sobom donose svežu energiju i pozitivno ludilo najsvežijih stanovnika domaćeg podzemlja. 

https://www.facebook.com/Riverroth/

 

 

 

Ulaznice za predstojeći festival biće u prodaji od 4. marta po ceni od 500rsd.

 

 

Peti Festival srpskog podzemlja održaće se u hali 6 Novosadskog sajma i delom je podržan od strane SKCNS kao i EPK.

 

 

Slovenački metal na petom Festivalu srpskog podzemlja!

https://www.facebook.com/FestivalSrpskogPodzemlja.official/

 

 

Veliko nam je zadovoljstvo što vam u prvoj objavi dela programa petog Festivala srpskog podzemlja možemo predstaviti sadržaj koji apsolutno oslikava duh nezavisnih krugova andergraund scene, njenu suštinu i važnost. To jeste neraskidiva saradnja između svih onih koji se osećaju kao pripadnici podzemnih krugova umetnosti, onih koji stvaraju pre svega motivisani iskrenim osećanjima i željama.

 

Na ovogodišnjem festivalu predstavljamo vam baš takvu saradnju, dugotrajnu povezanost i prijateljstvo sa najlegendarnijim metal bendom iz Slovenije, bendom Sarcasm.

Više puta su nam se staze ukrstile sa ovim gromadama eks JU scene i uvek je bilo na obostrano zadovoljstvo.

Ovoga puta bend će nastupiti kao specijalni gosti Festivala srpskog podzemlja i pružiti nam ugođaj sa šmekom stare škole 80ih godina. Još od 80ih delujući na marginama muzičke scene Slovenije vešto nas opominju i upućuju da prave vrednosti nikada ne mogu da budu gurnute u zapećak, dokle god postoje iskreni borci za andergraund.

 

Više o bendu: https://www.facebook.com/Sarcasm-band-159382054102533/

 

 

Zajedno sa bendom Sarcasm Festival će ugostiti dokumentarac Železne Stopinje koji je prvi film ove vrste u Sloveniji i bavi se nastankom i počecima hevi metal pokreta u tadašnjoj jugoslovenskoj republici.

Film su zajedno kreirali Jure Gorjanec i Denis Brnčić koji su na vrlo zanimljiv i temeljan način dočarali duh tadašnjeg vremena i povezali ga sa današnjim dešavanjima na tamošnjoj sceni. Film je nedavno premijerno prikazan i na nacionalnoj televiziji Slovenije, a prikazivanje u sklopu našeg festivala biće ekskluzivna premijera u Srbiji što nam čini veliku čast. Autor i producent filma Denis Brnčić i art direktor filma Ognjen Zeljić takođe će biti gosti festivala i biće im drago da se susretnu sa domaćom publikom i podele sa nama svoja iskustva i viđenje aktuelne nezavisne scene.

 

Više o filmu: https://www.facebook.com/zeleznestopinje/